Podcastul Oameni Brici a împlinit 15 episoade și un refresh de identitate. Din episoadele podcastului îți vei lua uneori energie și entuziasm, alteori lecții sau perspective noi care te vor pune pe gânduri. 

Ajungând la episodul #15 am stabilit că podcastul își merită propria identitate.

Pornind de la nume, Oameni Brici (unde brici e folosit ca adjectiv însemnând excelent, formidabil), pentru logo am continuat ideea lamei de brici, care are o formă ușor de recunoscut.

Am ales și un nou font, mai puțin sobru iar paleta de culori a rămas aceeași.  

Procesul de redesign a continuat și pe site, care a primit un homepage nou, in ton cu noua identitate.

Pe partea video am creat un stil nou de intro și outro. Simplu, clar, un zoom in – zoom out cu tracking pe fundal și cu o melodie mai în ton cu atmosfera discuției.

Mai jos sunt episoadele #15 și #16 cu noua identitate.

Mai jos sunt episoadele #15 și #16 cu noua identitate.

În episodul #15 invitatul Mihai Diac, fondatorul comunității Codrii Iașilor, software manager la Amazon și sportiv de anduranță cu un Ironman la activ, despre nevoia noastră de a ne conecta la natură, despre lecțiile învățate din sport și despre cum să canalizăm furia spre acțiune, adică fapte nu lamentări.

În episodul #16 Ciprian Ouatu, autorul podcastului Leaders are Readers și trainer în cadrul Ascendis ne vorbește despre cărți, o pasiune comună, și despre chestii învățate din cărți, cum ar fi feminismul, antifragilitatea sau comunicarea asertivă.

error: