Treburi serioase

Am adunat mai jos o serie de colaborări și proiecte punctuale la care am lucrat sau lucrez în continuare.

Podcastul Oameni Brici a împlinit 15 episoade și un refresh de identitate. Din episoadele podcastului îți vei lua uneori energie și entuziasm, alteori lecții sau perspective noi care te vor pune pe gânduri. 

Sala de escaladă Zero Gravity din Iași a devenit Climb Again. M-am ocupat de procesul de redesign ce a constat in crearea unui nou design al pereților, bannerelor informative și decorative, colantarii geamurilor si abonamentelor. Am documentat procesul si am filmat ziua deschiderii.

Am transpus evenimentele în format digital, pandemic-friendly, printr-o serie de interviuri cu oameni creativi. Cu mare atenție la încadrări, lumină, scenă, montaj și sunet am reușit să transpunem o parte din atmosfera din camera fizică în cea digitală.

Aventuri de team building inedite pentru companii mici și mari.

Începând din 2016 am colaborat pe partea de video în cadrul evenimentelor, in 2019 urmând un proces de redesign astfel ajungând la identitatea actuală, ocupându-mă în continuare și de partea vizuală a companiei.

Una din cele mai vechi meserii din lume se relansează pe piața Ieșeană și pune bărbații pe primul loc.

Imediat după deschidere m-am ocupat de materialele video de promovare, urmând apoi ședințe foto regulate în care prezentăm noi tehnici și tendințe, tutoriale video pentru clienți, podcast-uri și multe altele.

Teme WordPress ușor de folosit, bazate pe design simplu și eficient.

Marketing design sau cum să promovezi în fel și chip diferite avantajele și design-ul superior al temelor prin imagini pentru ads, gif-uri cu echipa până la motion graphics care amplifică elementele inedite din teme.

Festival de film scurt, creeat de tineri pentru tineri, bazat pe voluntariat.

Am început în echipa tehnică aranjând lumini, proiectoare, cabluri și toate cele urmând ca în edițiile următoare să ma ocup de teasere, trailere și aftermovie-uri.

Alte proiecte faine

Treburi puctuale, fiecare special în felul lui.

error: